financieel beheer

geen zorgen, wel gemak

Stel u gaat een paar jaar naar het buitenland. Of u heeft een nieuw huis gekocht, maar het oude is nog niet verkocht. U wilt misschien uw huis aanhouden en verhuren, maar woont niet meer in de regio? Uw huis is bij ons in goede handen.
myhomematters is het aanspreekpunt voor uw huurders bij problemen en zorgt in overleg met u voor oplossingen. U kunt het innen van de huur of zelfs de hele administratie aan ons overlaten. Geen zorgen, wel gemak.
Ieder huis is anders en iedere situatie uniek. myhomematters stemt uw beheerpakket daarom af op uw wensen. myhomematters kan u al het werk uit handen nemen of alleen de delen die u graag aan ons overlaat.

financieel beheer

U verhuurt uw huis met het oog op het behalen van een optimaal rendement of u zoekt vooral een partij waarbij u uw huis in goede handen kunt achterlaten tijdens uw afwezigheid. Wat uw doelstelling ook is, u kunt bij myhomematters terecht voor het afhandelen van het financieel en administratief beheer.
myhomematters is intermediair tussen huurder en eigenaar van een woning. myhomematters int, past aan en administreert de binnengekomen huur en verrekent direct eventueel gemaakte kosten, zoals gemeentelijke belastingen en verzekeringen.
Eenmaal per kwartaal ontvangt u een financieel overzicht.