ontwerp

Heeft u altijd al een woonkeuken willen hebben, een extra werkkamer of heeft u andere woonwensen? Is uw gezinssamenstelling veranderd of twijfelt u aan verhuizen? Of misschien heeft u een andere woning op het oog, maar sluit deze net niet aan op al uw woonwensen? myhomematters heeft de tijd, kennis en ervaring om u te helpen uw droomhuis te realiseren. Of u nu denkt over een kleine of grote verbouwing of zelfs over de bouw van een geheel nieuw huis, myhomematters neemt u de organisatie en coƶrdinatie van uw verbouwplan graag uit handen.
Onze kennis en expertise is beschikbaar om uw huis tot een thuis te maken! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek, waarin we uw verbouwplannen bespreken en inventariseren welke ondersteuning u van ons nodig heeft. Op basis hiervan presenteert myhomematters u graag een uitgewerkt voorstel op maat.

optimale plattegrond


myhomematters heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van een optimale plattegrond, waarin leefruimte en bewegingsruimte in een optimale balans zijn. Wij helpen u met het opstellen van uw wensenlijst en met het stellen van prioriteiten en compromissen. myhomematters vertaalt uw ideeƫn in 3D-schetsplannen en indelingsvarianten om u te helpen keuzes te maken. myhomematters stelt voorafgaand aan uw verbouwing een plan van aanpak met een bijbehorende budgetraming op.
Vervolgens kunt u de complete voorbereiding van uw verbouwing in onze handen leggen. Van het contracteren en aansturen van eventuele adviseurs (architect, constructeur etc.) tot het zorgdragen voor de aanvraag van de bouwvergunning.