projecten

woonkeuken

De keuken en eetkamer van dit huis zijn vier meter uitgebouwd, waardoor er een grote eetkeuken met een extra zithoek kon worden gecreƫerd. Waar het dak in hoogte verspringt zijn rondom ramen aangebracht die zorgen voor een mooi egale lichtinval.
[envira-gallery id=”311″]


naar een optimale plattegrond

Door een slimme aanpassing de plattegronden van de woning konden de woonwensen van de bewoners zonder uitbreiding worden gerealiseerd. De woning werd aangepast aan de eisen van de tijd. De nieuwe houten vloer in combinatie met de Portugese tegels doet de rest!
[envira-gallery id=”301″]


renovatie appartement

Het apartement was dertig jaar verhuurd geweest en was aan modernisering toe. Na het nodige stuc- en schilderwerk en met een nieuwe keuken en badkamer was de woning binnen een paar maanden verkocht.
[envira-gallery id=”276″]


modernisering vrijstaande woning

De woning is gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak een nieuwe keuken en sanitair. De woning is inmiddels langdurig en tot volle tevredenheid verhuurd aan expats.
[envira-gallery id=”327″]


een extra kamer

De bewoners van deze brede parterrewoning willen een extra kamer realiseren. De woning wordt uitgebouwd over de gehele breedte. De keuken wordt verplaatst naar de huidige achterkamer waardoor er een volwaardige extra kamer aan de achtergevel gecreeerd kan worden.
[envira-gallery id=”345″]


modernisering woning

De woning is uitgebouwd door een deel van de garage bij de woonkamer te trekken. Door de keuken te openen is er een brede achterpui ontstaan met volledig zicht op de tuin.
[envira-gallery id=”334″]


samenvoeging twee woningen

Twee twee-onder-een-kap woningen zijn samengevoegd tot een villa. De oude bouwmuren zijn vervangen door een indrukwekkende staalconstructie met een open trap die beide huizen verbindt en tot een maakt.
[envira-gallery id=”286″]


modernisering woning

De woning is gerenoveerd met behoud van oude stijlelementen zoals glas in lood, paneeldeuren en schuifseparaties. De woning is langdurig verhuurd aan expats en inmiddels verkocht.
[envira-gallery id=”322″]